dijous, 6 d’octubre del 2016

Procés i Calendari de la Renovació de la Junta Directiva AMIPA

Estimades famílies:

Seguint el punt de l'ordre de dia de la reunió ordinària de l'Amipa, us adjuntem la informació necessària per poder participar en la renovació de la Junta Directiva de l'AMIPA.


Ja duïm 5 cursos al capdavant, i trobem que és el moment de donar relleu a gent que arriba fresca i amb molta il·lusió.

Ha estat una experiència increïble i us animem a passar a l'acció. Segur que teniu idees i propostes molt interessants per aportar i facilitar el viatge que fem tots junts en la educació dels nostres fills i filles.

A continuació trobareu el calendari previst per a cada fase del procés de renovació de la Junta Directiva:

 1.       Podeu consultar el cens actualitzat a data 5 d’octubre de  2016 (s'ha enviat correu amb el llistat als socis). També podeu consultar el cens a la vidriera de la sala Amipa.

En cas de detectar qualque errada la podeu comunicar a l’Amipa , fins dia 11 d’octubre de 2016, per correu electrònic: amipa.miquelcostaillobera@gmail.com

 2.       Dia 13 d’octubre de 2016 es tornarà a publicar la llista definitiva del cens.

 3.       Tal i com es va decidir a la reunió ordinària, es poden presentar candidatures per a la renovació de la Junta Directiva de l’Amipa fins dia 14 d’octubre de 2016. 

La candidatura ha d'incloure, com a mínim: president/a, vicepresident/a, secretari/a, tresorer/a i vocals. La via de comunicació també serà per correu electrònic: amipa.miquelcostaillobera@gmail.com

 4.       Es va fixar dia 19 d’octubre de 2016 com a data per celebrar reunió extraordinària per elegir la nova Junta Directiva.



Gràcies per endavant i per la vostra participació

Junta Directiva AMIPA CEIP Miquel Costa i Llobera. Palma