divendres, 21 d’octubre del 2016

Carta model reclamació a Conselleria d'Educació

Al final d'aquest article trobareu la carta model consensuada amb la Direcció de l'escola per reclamar a la Conselleria d'Educació totes les mancances que actualment existeixen al  nostre centre. Especialment pels augments de ràtios, obertura d'una tercera línia a segon de primària; i el dèficit de mestres i recursos que implica la incorporació d'aquests nouvinguts a l'escola i en la forma que s'està gestionant. 

Durant les assemblees de socis realitzades els passats dies 5 i 19 d'Octubre, es va decidir per unanimitat dels socis assistents: sol·licitar informació a l'Equip Directiu, sol·licitar un Consell Escolar extraordinari i proposar una estratègia de protesta, per reclamar a Conselleria d'Educació el que pertoca als nostres alumnes, als mestres i a la nostra escola.

No repetirem ara els raonaments, vos recomanam la lectura de la carta.

Vos demanam difusió i firma per part del màxim nombre de membres de la vostra família. Una carta signada per cada membre de la família de l'alumne ( pare, mare -o tutor/a-, padrí, padrina )  Podeu recollir exemplar / entregar la carta signada a les taules informatives que es muntaran a l'entrada i sortida de l'escola.

Així mateix agrairíem col·laboració dels socis/sòcies per participar en les taules informatives que es muntaran a l'entrada i sortida de l'escola a les 09:00 H , 14:00 H i 15:00 H en els propers dies.
Enviau un correu electrònic si podeu col·laborar en aquesta tasca indicant el dia i hora. 

Aquesta carta ha de mostrar la preocupació de la majoria de la comunitat educativa de la nostra escola i la ferma decisió de reclamar els recursos educatius que es correspon amb el nombre i característiques dels nostres alumnes.  Per que suposa, ja en aquests moments, una clara minva en la qualitat de l'educació que reben els nostres fills i filles aquest curs escolar