dijous, 24 de setembre del 2020

L'AMIPA actua

Benvolgudes famílies.

D’ençà que ha començat l’escola, l’AMIPA ha manifestat el seu desacord amb algunes de les mesures proposades per Conselleria per a l’actual escenari, així com amb la manca de recursos i infraestructures per dur-les a terme, responsabilitat tant de Conselleria com de l’Ajuntament. Al respecte, la darrera acció ha estat contactar amb els mitjans de comunicació avui mateix, podeu veure les intervencions de l’AMIPA als enllaços que vos facilitam. Arran d’aquestes intervencions, l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb la nostra escola per informar dels canvis que faran als carrers d’accés a l’escola i que facilitaran les entrades i sortides, al temps que suposarà l’ampliació de l’espai exterior d’us per l’escola. 

A la primera assemblea del curs, programada per al mes d’octubre, vos informarem amb més detall de les accions duites a terme. Aquesta assemblea es farà on-line i només hi podran participar les famílies sòcies. Vos mantindrem informades de la data a través dels canals habituals. 

Ara més que mai l’escola necessita una AMIPA forta i compromesa amb l’educació dels nostres infants. A data d’avui, d’un total de devers 400 famílies, només 94 en són sòcies. Davant la incertesa de si podrem oferir o no activitats enguany, cal valorar tot allò que l’AMIPA ha fet sempre i continuarà fent, destacant: 

  •  Representació de les famílies al centre a través de reunions periòdiques amb direcció i la participació al Consell Escolar, on es decideixen aspectes rellevants de l’educació dels nostres infants. 
  •  Suport a les famílies en la seva relació amb el centre. 
  •  Coordinació del programa de reutilització de llibres. 
  • Relació amb altres AMIPES i representació a FAPA. 


Per a qualsevol dubte teniu a la vostra disposició el mail de l’AMIPA (amipa.miquelcostaillobera@gmail.com).

 Salutacions.

Junta directiva AMIPA CEIP Miquel Costa i Llobera, Palma.