dimarts, 11 de juny del 2019

Sopar a la fresca 2019


El sopar a la fresca s'acosta! La setmana que ve comença la venda de tiquets.
Us recordem que serà els dies 10, 11 i 12 de juny. Fora d'aquests dies no hi haurà venda de tiquets. Tampoc a la porta, el mateix dia del sopar.



Us recordem que, quan compreu els tiquets, heu d'apuntar-vos a la cartolina, triant quin plat portareu, que pot ser tant dolç com salat. Tingueu present que és un plat per família, i que la quantitat ha d'anar d'acord amb el nombre de persones que el porta. Després, tots aquests plats es posaran en comú. En primer lloc, menjaran els nins i nines, perquè després puguin gaudir del grup d'animació mentre les famílies sopem.

A més d'apuntar-vos a la cartolina, heu d'apuntar-vos a les taules. Us recordem que són entre 10-12 persones per taula i que heu d'intentar completar les taules abans d'obrir una altra nova. L'organització ha posar un màxim de 15 taules, de les quals, 10 les cedeix l'ajuntament. En les taules 14 i 15 només es podrà apuntar una vegada que la resta de les taules estiguin completes. De no ser així, l'organització es reserva el dret de recol·locar. Per favor, tingueu-ho en compte abans d'apuntar-vos. Cadires només hi ha les cedides per l'ajuntament, i seràn 150.
Un dia abans del sopar, o el mateix dia al matí, passarem un correu amb les taules i la gent apuntada.

Recordeu que les portes s'obren a les 20h, i que el grup d'animació comença a les 21:15h, per la qual cosa convé que siguem puntuals, perquè els nins i nines puguin sopar i gaudir després de l'animació.

I res més! Esperem passar una estona molt agradable!

Salutacions!